Video

 • Gatime nga zonja Albana, Bukë me banane

  28 Janar, 11:31

  Akullore me vanilje dhe çokollatë nga zonja Albana

  25 Maj, 12:05

  Petë me patate nga zonja Albana

  25 Maj, 11:31

  Tavë me kunguj të njomë nga zonja Albana

  25 Maj, 11:19

  Qofte me thjerrëza nga zonja Albana

  24 Maj, 11:22

  Pasta me fileto pule për 5 minuta nga zonja Albana

  24 Maj, 11:20

  Ëmbëlsirë me ricotta dhe luleshtrydhe nga zonja Albana

  24 Maj, 11:05

  Qofte të vogla të zhytura në kos me makarona fidhe nga zonja Albana

  23 Maj, 11:15

  Tavë me mish, qepë të njoma dhe kumbulla nga zonja Albana

  23 Maj, 11:12

  Qofte me narden nga zonja Albana

  20 Maj, 11:55

  Tavë me kunguj, oriz dhe kopër nga zonja Albana

  20 Maj, 11:52

  Ëmbëlsirë – hoshaf me fiq nga zonja Albana

  20 Maj, 11:50

  Supë krem me karrota nga zonja Albana

  19 Maj, 11:27

  Tava e Elbasanit nga zonja Albana

  19 Maj, 11:23

  Kunguj me kos nga zonja Albana

  19 Maj, 11:19

  Ngjala furre me oriz nga zonja Albana

  18 Maj, 12:30

  Qifqitë e Gjirokastrës nga zonja Albana

  18 Maj, 10:57

  Revani me niseshte nga zonja Albana

  18 Maj, 10:52

  Tradita e gjysheve - gjellë me patate nga zonja Albana

  17 Maj, 12:19

  Byrek pule me paçe nga zonja Albana

  17 Maj, 12:16

  Çorba shkodrane nga zonja Albana

  17 Maj, 12:14

  Petulla të rreme nga zonja Albana

  16 Maj, 11:24

  Paçe e dibrës nga zonja Albana

  16 Maj, 11:22

  Tavë preshi me krahë pule nga zonja Albana

  16 Maj, 11:20

  Japrak me gjethe rrushi nga zonja Albana

  13 Maj, 13:46

  Petulla me mollë nga zonja Albana

  13 Maj, 13:43

  Tarator me kos nga zonja Albana

  13 Maj, 13:42

  Byrek i hapur me spinaq dhe qepë të thata nga zonja Albana

  12 Maj, 11:22

  Supë me presh, oriz dhe ullinj nga zonja Albana

  12 Maj, 11:15

  Kungulleshka furre nga zonja Albana

  12 Maj, 11:12

  Supë me domate dhe borzilok nga zonja Albana

  11 Maj, 13:27

  Kek me patate, qepë të njoma dhe kunguj nga zonja Albana

  11 Maj, 13:24

  Përvlak me mëlçi pule nga zonja Albana

  11 Maj, 13:20

  Gjelle me barbunja dhe kumbulla jeshile nga zonja Albana

  10 Maj, 11:42

  Supë me qepë të karamelizuara nga zonja Albana

  10 Maj, 11:14

  Byreçka me djathë dhe salcë domate nga zonja Albana

  10 Maj, 11:06

  Bukë misri me spinaq shpejtë dhe thjeshtë nga zonja Albana

  9 Maj, 11:30

  Ëmbëlsirë me biskota dhe krem kakao pa pjekje për 5 minuta nga zonja Albana

  9 Maj, 11:26

  Gjellë tigani me qepë të njoma dhe vezë nga zonja Albana

  6 Maj, 11:47

  Speca dollma nga zonja Albana

  6 Maj, 11:43

  Makarona me mish viçi nga zonja Albana

  6 Maj, 11:41