Programacion

E Shtunë
12
Qershor
E Diel
13
Qershor
E Hënë
14
Qershor
E Martë
15
Qershor
E Mërkurë
16
Qershor
E Enjte
17
Qershor
E Premte
18
Qershor
E Shtunë
19
Qershor
E Diel
20
Qershor
E Hënë
21
Qershor
E Martë
22
Qershor
E Mërkurë
23
Qershor
E Enjte
24
Qershor
E Premte
25
Qershor

Lajme nga emisionet

Maturantët u ankuan se provimi matematikës ishte i vështirë, drejtoresha e QSHA, Vrapi: Në test kishte pyetje për të gjitha nivelet

Drejtoresha e Qendrës së Shërbimeve Arsimore, Rezana Vrapi tha në një intervistë për Report Tv se provimi i matematikës është një ndër më të rëndësishmit dhe më të vështirët, por ai është hartuar në mënyrë të tillë që të mund të zgjidhet nga çdo maturant. Vrapi tha se niveli i vështirësisë është i ndarë sipas arritjeve dhe rezultateve të çdo nxënësi

11 Qershor, 21:41